Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9916
Title: Технологічні властивості ферментованих плодів патисона
Authors: Пузік, Л.М.
Issue Date: 2012
Publisher: Харків : ХНАУ
Citation: Пузік Л.М. Технологічні властивості ферментованих плодів патисона. Вісник ХНАУ. Серія : Рослинництво, селекція і насінництво, плодоовочівництво. 2012. №2. С.9-13.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9916
Appears in Collections:Вісник Харківського національного аграрного університету ім. В.В. Докучаєва. Серія "Рослинництво, селекція і насінництво, плодоовочівництво" №2

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Vkhnau_roslyn_2012_2_4.pdf63.62 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.