Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9916
Назва: | Технологічні властивості ферментованих плодів патисона |
Автори: | Пузік, Л.М. |
Дата публікації: | 2012 |
Видавництво: | Харків : ХНАУ |
Бібліографічний опис: | Пузік Л.М. Технологічні властивості ферментованих плодів патисона. Вісник ХНАУ. Серія : Рослинництво, селекція і насінництво, плодоовочівництво. 2012. №2. С.9-13. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9916 |
Розташовується у зібраннях: | Вісник Харківського національного аграрного університету ім. В.В. Докучаєва. Серія "Рослинництво, селекція і насінництво, плодоовочівництво" №2 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Vkhnau_roslyn_2012_2_4.pdf | 63.62 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.