Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9916
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Пузік, Л.М. | - |
dc.date.accessioned | 2022-10-21T07:33:13Z | - |
dc.date.available | 2022-10-21T07:33:13Z | - |
dc.date.issued | 2012 | - |
dc.identifier.citation | Пузік Л.М. Технологічні властивості ферментованих плодів патисона. Вісник ХНАУ. Серія : Рослинництво, селекція і насінництво, плодоовочівництво. 2012. №2. С.9-13. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9916 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків : ХНАУ | uk_UA |
dc.title | Технологічні властивості ферментованих плодів патисона | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Вісник Харківського національного аграрного університету ім. В.В. Докучаєва. Серія "Рослинництво, селекція і насінництво, плодоовочівництво" №2 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Vkhnau_roslyn_2012_2_4.pdf | 63.62 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.