Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9664
Название: Експертиза товарів
Авторы: Одарченко, Дмитро Миколайович
Карпенко, Зінаїда Павлівна
Лісніченко, Олена Олександрівна
Ключевые слова: контрольні завдання;замірювання знань;товари;експертиза;експертиза товарів
Дата публикации: 2019
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Експертиза товарів : пакет контрольних завдань для замірювання поточних і залишкових знань для студентів, що навчаються за спеціальністю 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» освітній рівень магістерський / уклад. : Д. М. Одарченко, З. П. Карпенко, О. О. Лісніченко. Х. : ХДУХТ, 2019. 204 с.
Краткий осмотр (реферат): Пакет контрольних завдань для замірювання поточних та залишкових знань із дисципліни «Експертиза товарів» створений з урахуванням програми дисципліни, яка відповідно до навчального плану за спеціальністю 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність». Пакет контрольних завдань для замірювання залишкових та поточних складається з двох частин: пакети контрольних завдань для заміру поточних знань та пакети контрольних завдань для заміру залишкових знань. Комплекс контрольних завдань охоплює основні розділи навчальної робочої програми та складено із урахуванням експертних практичних ситуацій, що зустрічаються в майбутній діяльності спеціаліста за отриманим фахом.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9664
Располагается в коллекциях:Навчально-методичні посібники

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
paket_kz_dlya_zamiru_potoch_znan_ekspertiza_tovariv_2019.pdf2.81 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.