Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9664
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorОдарченко, Дмитро Миколайович-
dc.contributor.authorКарпенко, Зінаїда Павлівна-
dc.contributor.authorЛісніченко, Олена Олександрівна-
dc.date.accessioned2022-10-19T10:40:10Z-
dc.date.available2022-10-19T10:40:10Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationЕкспертиза товарів : пакет контрольних завдань для замірювання поточних і залишкових знань для студентів, що навчаються за спеціальністю 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» освітній рівень магістерський / уклад. : Д. М. Одарченко, З. П. Карпенко, О. О. Лісніченко. Х. : ХДУХТ, 2019. 204 с.-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9664-
dc.description.abstractПакет контрольних завдань для замірювання поточних та залишкових знань із дисципліни «Експертиза товарів» створений з урахуванням програми дисципліни, яка відповідно до навчального плану за спеціальністю 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність». Пакет контрольних завдань для замірювання залишкових та поточних складається з двох частин: пакети контрольних завдань для заміру поточних знань та пакети контрольних завдань для заміру залишкових знань. Комплекс контрольних завдань охоплює основні розділи навчальної робочої програми та складено із урахуванням експертних практичних ситуацій, що зустрічаються в майбутній діяльності спеціаліста за отриманим фахом.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectконтрольні завданняuk_UA
dc.subjectзамірювання знаньuk_UA
dc.subjectтовариuk_UA
dc.subjectекспертизаuk_UA
dc.subjectекспертиза товарівuk_UA
dc.titleЕкспертиза товарівuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Appears in Collections:Навчально-методичні посібники

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
paket_kz_dlya_zamiru_potoch_znan_ekspertiza_tovariv_2019.pdf2.81 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.