Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/9439
Назва: Визначення моменту опору шнекового змішувача при виготовлені кондитерських виробів
Автори: Солошенко, О. О.
Науковий керівник : Лисиченко, М. Л.
Дата публікації: 2020
Видавництво: Харків: ХНТУСГ
Бібліографічний опис: Солошенко О. О. Визначення моменту опору шнекового змішувача при виготовлені кондитерських виробів. Матеріали XVІ-го Міжнародного форуму молоді "Молодь і сільськогосподарська техніка у XXI сторіччі" м. Харків, 25-26 травня 2020 р.; наук. кер. Лисиченко М. Л. Харків: ХНТУСГ, 2020. С. 117.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9439
Розташовується у зібраннях:Матеріали XVI-го Міжнародного форуму молоді "Молодь і сільськогосподарська техніка у ХХІ сторіччі"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
tezy_molod_i_sg-2020-117.pdf247.91 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.