Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/9439
Назва: | Визначення моменту опору шнекового змішувача при виготовлені кондитерських виробів |
Автори: | Солошенко, О. О. |
Науковий керівник : | Лисиченко, М. Л. |
Дата публікації: | 2020 |
Видавництво: | Харків: ХНТУСГ |
Бібліографічний опис: | Солошенко О. О. Визначення моменту опору шнекового змішувача при виготовлені кондитерських виробів. Матеріали XVІ-го Міжнародного форуму молоді "Молодь і сільськогосподарська техніка у XXI сторіччі" м. Харків, 25-26 травня 2020 р.; наук. кер. Лисиченко М. Л. Харків: ХНТУСГ, 2020. С. 117. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9439 |
Розташовується у зібраннях: | Матеріали XVI-го Міжнародного форуму молоді "Молодь і сільськогосподарська техніка у ХХІ сторіччі" |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
tezy_molod_i_sg-2020-117.pdf | 247.91 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.