Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9378
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДубініна, Антоніна Анатоліївна-
dc.contributor.authorПопова, Тетяна Миколаївна-
dc.date.accessioned2022-10-17T19:57:15Z-
dc.date.available2022-10-17T19:57:15Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationСучасні методи ідентифікації та визначення фальсифікованих товарів : пакет комплексних контрольних завдань / укл. : А. А. Дубініна, Т. М. Попова. Х. : ХДУХТ, 2018. 49 с.-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9378-
dc.description.abstractМетою дисципліни «Сучасні методи ідентифікації та визначення фальсифікованих товарів» є надання майбутнім фахівцям необхідних знань з сучасних методів ідентифікації товарів, розробки найбільш достовірних критеріїв ідентифікації, різноманітних засобів фальсифікації харчових продуктів, ознайомлення з методами їх визначення, які дозволяють виявити підробку товарів. Комплексні контрольні завдання можуть виконувати не тільки навчальну функцію, але і контрольно-перевірочну. Вони можуть використовуватись для підсумкового стану вивчення курсу; для перевірки підготовленості студентів до вирішення професійних завдань і виконання функцій, передбачених кваліфікаційними вимогами. Метою виконання контрольних завдань є визначення знань з фактичного засвоєння теоретичного матеріалу курсу та вміння використовувати їх під час вирішення теоретичних питань.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectконтрольні завданняuk_UA
dc.subjectідентифікаціяuk_UA
dc.subjectфальсифіковані товариuk_UA
dc.titleСучасні методи ідентифікації та визначення фальсифікованих товарівuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Appears in Collections:Навчально-методичні посібники

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
kkz_suchasni_metodi_identif_ta_viznachen_falsif_tovariv_2018.pdf376.8 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.