Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9374
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Погожих, М. І. | - |
dc.contributor.author | Цуркан, М. М. | - |
dc.date.accessioned | 2022-10-17T19:38:00Z | - |
dc.date.available | 2022-10-17T19:38:00Z | - |
dc.date.issued | 2009 | - |
dc.identifier.citation | Погожих М. І., Цуркан М. М. Дослідження зміни термодинамічного потенціалу системи, яка зневоднюється. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 2(10). C. 442-447. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9374 | - |
dc.description.abstract | Розглянуто питання визначення та зміни множини параметричних залежностей модельної термодинамічної системи як складових її відповідного термодинамічного потенціалу в рамках концептуального представлення процесу як еволюції термодинамічної системи до стану рівноваги. | uk_UA |
dc.description.abstract | The question of determination and change of multitude of parametric dependences of the model thermodynamics system is considered as constituents of its proper thermodynamics potential within the framework of conceptual presentation of process as evolution of the thermodynamics system to the state of equilibrium. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | стан рівноваги | uk_UA |
dc.subject | множини параметричних залежностей | uk_UA |
dc.subject | модельна термодинамічна система | uk_UA |
dc.subject | зневоднення | uk_UA |
dc.title | Дослідження зміни термодинамічного потенціалу системи, яка зневоднюється | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 2 (10) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2009_2_70.pdf | 436.65 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.