Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/9359
Название: | Спосіб виробництва парового безглютенового хліба |
Авторы: | Шаніна, Ольга Миколаївна Мінченко, Сергій Миколайович Дугіна, Катерина Валентинівна |
Дата публикации: | 25-апр-2016 |
Библиографическое описание: | Спосіб виробництва парового безглютенового хліба: пат. 106215 Україна: МПК А21D 8/02 (2006/01). № u 2015 08625. О. М. Шаніна, С. М. Мінченко, К. В. Дугіна; заявл. 07.09.2015; опубл. 25.04.2016, Бюл. № 8. 5 с. |
Серия/номер: | 11;106215 |
Краткий осмотр (реферат): | Спосіб виробництва парового безглютенового хліба включає підготовку сипкої сировини, замішування тіста, формування, розстоювання і термообробку парою тістових заготовок, охолодження хліба. Як борошняну сировину використовують суміш з борошна кукурудзяного та борошна соргового або суміш з борошна кукурудзяного та борошна лляного, або суміш з борошна кукурудзяного та борошна вівсяного. Як коректор структури виробів застосовують меланж яєчний. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9359 |
Располагается в коллекциях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
106215.pdf | 171.23 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.