Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/9359
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorШаніна, Ольга Миколаївна-
dc.contributor.authorМінченко, Сергій Миколайович-
dc.contributor.authorДугіна, Катерина Валентинівна-
dc.date.accessioned2022-10-17T19:02:29Z-
dc.date.available2022-10-17T19:02:29Z-
dc.date.issued2016-04-25-
dc.identifier.citationСпосіб виробництва парового безглютенового хліба: пат. 106215 Україна: МПК А21D 8/02 (2006/01). № u 2015 08625. О. М. Шаніна, С. М. Мінченко, К. В. Дугіна; заявл. 07.09.2015; опубл. 25.04.2016, Бюл. № 8. 5 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9359-
dc.description.abstractСпосіб виробництва парового безглютенового хліба включає підготовку сипкої сировини, замішування тіста, формування, розстоювання і термообробку парою тістових заготовок, охолодження хліба. Як борошняну сировину використовують суміш з борошна кукурудзяного та борошна соргового або суміш з борошна кукурудзяного та борошна лляного, або суміш з борошна кукурудзяного та борошна вівсяного. Як коректор структури виробів застосовують меланж яєчний.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.relation.ispartofseries11;106215-
dc.titleСпосіб виробництва парового безглютенового хлібаuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
106215.pdf171.23 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.