Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/9359
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Шаніна, Ольга Миколаївна | - |
dc.contributor.author | Мінченко, Сергій Миколайович | - |
dc.contributor.author | Дугіна, Катерина Валентинівна | - |
dc.date.accessioned | 2022-10-17T19:02:29Z | - |
dc.date.available | 2022-10-17T19:02:29Z | - |
dc.date.issued | 2016-04-25 | - |
dc.identifier.citation | Спосіб виробництва парового безглютенового хліба: пат. 106215 Україна: МПК А21D 8/02 (2006/01). № u 2015 08625. О. М. Шаніна, С. М. Мінченко, К. В. Дугіна; заявл. 07.09.2015; опубл. 25.04.2016, Бюл. № 8. 5 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9359 | - |
dc.description.abstract | Спосіб виробництва парового безглютенового хліба включає підготовку сипкої сировини, замішування тіста, формування, розстоювання і термообробку парою тістових заготовок, охолодження хліба. Як борошняну сировину використовують суміш з борошна кукурудзяного та борошна соргового або суміш з борошна кукурудзяного та борошна лляного, або суміш з борошна кукурудзяного та борошна вівсяного. Як коректор структури виробів застосовують меланж яєчний. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | 11;106215 | - |
dc.title | Спосіб виробництва парового безглютенового хліба | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
106215.pdf | 171.23 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.