Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9354
Title: Спосіб виробництва бездріжджових безглютенових хлібців
Authors: Шаніна, Ольга Миколаївна
Галясний, Іван Володимирович
Ястребова, Лілія Миколаївна
Андрієнко, Олена Олександрівна
Issue Date: 25-Aug-2016
Citation: Спосіб виробництва бездріжджових безглютенових хлібців: пат. 109240 Україна: МПК A21D 8/02 (2006.01), A21D 13/04 (2006.01). № u 2015 08624. О. М. Шаніна, І. В. Галясний, Л. М. Ястребова, О. О. Андрієнко; заявл. 07.09.2015; опубл. 25.08.2016, Бюл. № 16. 5 с.
Series/Report no.: 11;109240
Abstract: Спосіб виробництва бездріжджових безглютенових хлібців включає підготовку сировини, замішування тіста, формування і випікання тістових заготовок, охолодження хлібців. Як безглютенову сировину використовують суміш з борошна рисового та кукурудзяного. На етапі замішування тіста гомогенну однорідну масу, отриману на основі кефіру з додаванням рослинної олії, солі та двовуглекислого натрію, перемішують з крохмалем кукурудзяним, оклейстеризованим у воді, та зі збитим в присутності цукру меланжем.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9354
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
109240.pdf171.39 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.