Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9354
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorШаніна, Ольга Миколаївна-
dc.contributor.authorГалясний, Іван Володимирович-
dc.contributor.authorЯстребова, Лілія Миколаївна-
dc.contributor.authorАндрієнко, Олена Олександрівна-
dc.date.accessioned2022-10-17T18:47:25Z-
dc.date.available2022-10-17T18:47:25Z-
dc.date.issued2016-08-25-
dc.identifier.citationСпосіб виробництва бездріжджових безглютенових хлібців: пат. 109240 Україна: МПК A21D 8/02 (2006.01), A21D 13/04 (2006.01). № u 2015 08624. О. М. Шаніна, І. В. Галясний, Л. М. Ястребова, О. О. Андрієнко; заявл. 07.09.2015; опубл. 25.08.2016, Бюл. № 16. 5 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9354-
dc.description.abstractСпосіб виробництва бездріжджових безглютенових хлібців включає підготовку сировини, замішування тіста, формування і випікання тістових заготовок, охолодження хлібців. Як безглютенову сировину використовують суміш з борошна рисового та кукурудзяного. На етапі замішування тіста гомогенну однорідну масу, отриману на основі кефіру з додаванням рослинної олії, солі та двовуглекислого натрію, перемішують з крохмалем кукурудзяним, оклейстеризованим у воді, та зі збитим в присутності цукру меланжем.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.relation.ispartofseries11;109240-
dc.titleСпосіб виробництва бездріжджових безглютенових хлібцівuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
109240.pdf171.39 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.