Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9354
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Шаніна, Ольга Миколаївна | - |
dc.contributor.author | Галясний, Іван Володимирович | - |
dc.contributor.author | Ястребова, Лілія Миколаївна | - |
dc.contributor.author | Андрієнко, Олена Олександрівна | - |
dc.date.accessioned | 2022-10-17T18:47:25Z | - |
dc.date.available | 2022-10-17T18:47:25Z | - |
dc.date.issued | 2016-08-25 | - |
dc.identifier.citation | Спосіб виробництва бездріжджових безглютенових хлібців: пат. 109240 Україна: МПК A21D 8/02 (2006.01), A21D 13/04 (2006.01). № u 2015 08624. О. М. Шаніна, І. В. Галясний, Л. М. Ястребова, О. О. Андрієнко; заявл. 07.09.2015; опубл. 25.08.2016, Бюл. № 16. 5 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9354 | - |
dc.description.abstract | Спосіб виробництва бездріжджових безглютенових хлібців включає підготовку сировини, замішування тіста, формування і випікання тістових заготовок, охолодження хлібців. Як безглютенову сировину використовують суміш з борошна рисового та кукурудзяного. На етапі замішування тіста гомогенну однорідну масу, отриману на основі кефіру з додаванням рослинної олії, солі та двовуглекислого натрію, перемішують з крохмалем кукурудзяним, оклейстеризованим у воді, та зі збитим в присутності цукру меланжем. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | 11;109240 | - |
dc.title | Спосіб виробництва бездріжджових безглютенових хлібців | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
109240.pdf | 171.39 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.