Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9354
Название: Спосіб виробництва бездріжджових безглютенових хлібців
Авторы: Шаніна, Ольга Миколаївна
Галясний, Іван Володимирович
Ястребова, Лілія Миколаївна
Андрієнко, Олена Олександрівна
Дата публикации: 25-авг-2016
Библиографическое описание: Спосіб виробництва бездріжджових безглютенових хлібців: пат. 109240 Україна: МПК A21D 8/02 (2006.01), A21D 13/04 (2006.01). № u 2015 08624. О. М. Шаніна, І. В. Галясний, Л. М. Ястребова, О. О. Андрієнко; заявл. 07.09.2015; опубл. 25.08.2016, Бюл. № 16. 5 с.
Серия/номер: 11;109240
Краткий осмотр (реферат): Спосіб виробництва бездріжджових безглютенових хлібців включає підготовку сировини, замішування тіста, формування і випікання тістових заготовок, охолодження хлібців. Як безглютенову сировину використовують суміш з борошна рисового та кукурудзяного. На етапі замішування тіста гомогенну однорідну масу, отриману на основі кефіру з додаванням рослинної олії, солі та двовуглекислого натрію, перемішують з крохмалем кукурудзяним, оклейстеризованим у воді, та зі збитим в присутності цукру меланжем.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9354
Располагается в коллекциях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
109240.pdf171.39 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.