Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/9290
Назва: | Спосіб отримання сиру плавленого ковбасного |
Автори: | Гурський, Петро Васильович Перцевий, Федір Всеволодович Камсуліна, Наталія Валеріївна Гринченко, Ольга Олексіївна Гринченко, Наталя Геннадіївна Маяк, Ольга Анатоліївна Іващенко, Сергій Григорович Діхтярь, Альона Миколаївна Омельченко, Світлана Борисівна Котляр, Олег Володимирович |
Дата публікації: | 14-вер-2022 |
Видавництво: | Харків: ДБТУ |
Бібліографічний опис: | Спосіб отримання сиру плавленого ковбасного: пат. 151800 Україна: МПК A23C 19/08 (2006.01). № u 2022 00195. П. В. Гурський, Ф. В. Перцевий, Н. В. Камсуліна, О. О. Гринченко, Н. Г. Гринченко, О. А. Маяк, С. Г. Іващенко, А. М. Діхтярь, С. Б. Омельченко, О. В. Котляр; заявл. 17.01.2022; опубл. 14.09.2022, Бюл.№ 37. 5 с. |
Серія/номер: | 11;151800 |
Короткий огляд (реферат): | Спосіб отримання сиру плавленого ковбасного, що включає змішування сиру з сіллю плавильною, жировим компонентом та плавлення суміші, де як сир використовують сир кисломолочний нежирний з додаванням смакоароматичних добавок та молока сухого знежиреного, як жировий компонент використовують олію рослинну рафіновану дезодоровану, як сіль плавильну використовують цитрат натрію, як консервант використовують сорбат калію, а для надання заданої текстури вносять розчин агароїду. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9290 |
Розташовується у зібраннях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) ДБТУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
151800_DBTU.pdf | 149.18 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.