Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9290
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГурський, Петро Васильович-
dc.contributor.authorПерцевий, Федір Всеволодович-
dc.contributor.authorКамсуліна, Наталія Валеріївна-
dc.contributor.authorГринченко, Ольга Олексіївна-
dc.contributor.authorГринченко, Наталя Геннадіївна-
dc.contributor.authorМаяк, Ольга Анатоліївна-
dc.contributor.authorІващенко, Сергій Григорович-
dc.contributor.authorДіхтярь, Альона Миколаївна-
dc.contributor.authorОмельченко, Світлана Борисівна-
dc.contributor.authorКотляр, Олег Володимирович-
dc.date.accessioned2022-10-17T12:53:56Z-
dc.date.available2022-10-17T12:53:56Z-
dc.date.issued2022-09-14-
dc.identifier.citationСпосіб отримання сиру плавленого ковбасного: пат. 151800 Україна: МПК A23C 19/08 (2006.01). № u 2022 00195. П. В. Гурський, Ф. В. Перцевий, Н. В. Камсуліна, О. О. Гринченко, Н. Г. Гринченко, О. А. Маяк, С. Г. Іващенко, А. М. Діхтярь, С. Б. Омельченко, О. В. Котляр; заявл. 17.01.2022; опубл. 14.09.2022, Бюл.№ 37. 5 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9290-
dc.description.abstractСпосіб отримання сиру плавленого ковбасного, що включає змішування сиру з сіллю плавильною, жировим компонентом та плавлення суміші, де як сир використовують сир кисломолочний нежирний з додаванням смакоароматичних добавок та молока сухого знежиреного, як жировий компонент використовують олію рослинну рафіновану дезодоровану, як сіль плавильну використовують цитрат натрію, як консервант використовують сорбат калію, а для надання заданої текстури вносять розчин агароїду.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.relation.ispartofseries11;151800-
dc.titleСпосіб отримання сиру плавленого ковбасногоuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі) ДБТУ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
151800_DBTU.pdf149.18 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.