Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/9106
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Чуйко, А. М. | - |
dc.contributor.author | Шевченко, О. Є. | - |
dc.contributor.author | Дюкарева, Г. І. | - |
dc.contributor.author | Томашевська, Р. Я. | - |
dc.date.accessioned | 2022-10-16T18:54:01Z | - |
dc.date.available | 2022-10-16T18:54:01Z | - |
dc.date.issued | 2009 | - |
dc.identifier.citation | Чуйко А. М., Шевченко О. Є., Дюкарева Г. І., Томашевська Р. Я. Покращення структурно-механічних характеристик морозива з добавками тваринного та рослинного походження. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 2(10). C. 360-366. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9106 | - |
dc.description.abstract | Розглянуто вплив продукту переробки морської водорості ламінарії - еламіну на структурно-механічні показники морозива на основі молочно білкового концентрату (копреципітату). Показано позитивну дію добавки на зменшення середнього розміру кристалів льоду та повітряних пухирців у молочному, вершковому та пломбірному морозиві з еламіном. | uk_UA |
dc.description.abstract | The reologic characteristics of milk-protein concoction and elamin used in ice-cream production have been studied. It has been shown that the use of elamin in composition with milk-protein concoction makes the structural and mechanical properties of milk-protein concoction better. It also allows to have the mixture resis tants to mechanical influences. This allows to produce high quality ice-cream from this kind of mixture. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | еламін | uk_UA |
dc.subject | ламінарії | uk_UA |
dc.subject | морозиво | uk_UA |
dc.subject | молочно білковий концентрат (копреципітат) | uk_UA |
dc.title | Покращення структурно-механічних характеристик морозива з добавками тваринного та рослинного походження | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Випуск 2 (10) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2009_2_57.pdf | 714.9 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.