Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/9106
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorЧуйко, А. М.-
dc.contributor.authorШевченко, О. Є.-
dc.contributor.authorДюкарева, Г. І.-
dc.contributor.authorТомашевська, Р. Я.-
dc.date.accessioned2022-10-16T18:54:01Z-
dc.date.available2022-10-16T18:54:01Z-
dc.date.issued2009-
dc.identifier.citationЧуйко А. М., Шевченко О. Є., Дюкарева Г. І., Томашевська Р. Я. Покращення структурно-механічних характеристик морозива з добавками тваринного та рослинного походження. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 2(10). C. 360-366.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9106-
dc.description.abstractРозглянуто вплив продукту переробки морської водорості ламінарії - еламіну на структурно-механічні показники морозива на основі молочно білкового концентрату (копреципітату). Показано позитивну дію добавки на зменшення середнього розміру кристалів льоду та повітряних пухирців у молочному, вершковому та пломбірному морозиві з еламіном.uk_UA
dc.description.abstractThe reologic characteristics of milk-protein concoction and elamin used in ice-cream production have been studied. It has been shown that the use of elamin in composition with milk-protein concoction makes the structural and mechanical properties of milk-protein concoction better. It also allows to have the mixture resis tants to mechanical influences. This allows to produce high quality ice-cream from this kind of mixture.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectеламінuk_UA
dc.subjectламінаріїuk_UA
dc.subjectморозивоuk_UA
dc.subjectмолочно білковий концентрат (копреципітат)uk_UA
dc.titleПокращення структурно-механічних характеристик морозива з добавками тваринного та рослинного походженняuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Випуск 2 (10)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2009_2_57.pdf714.9 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.