Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Search
Search:
All of DSpace
05. Наукові видання ДБТУ
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі
2012
Випуск 1 (15)
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-4 of 4 (Search time: 0.003 seconds).
previous
1
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2012
Формування споживних властивостей галетного печива за допомогою математичного моделювання
Бачинська, Я. О.
;
Непочатих, Т. А.
2012
Проектування обідніх раціонів одноразового споживання з високим вмістом збалансованого кальцію
Крутовий, Ж. А.
;
Манжос, Н. В.
;
Запаренко, Г. В.
;
Борисова, А. О.
2012
Поетапне математичне моделювання та оптимізація вмісту інгредієнтів у раціонах одноразового споживання
Крутовий, Ж. А.
;
Запаренко, Г. В.
;
Манжос, Н. В.
;
Касілова, Л. О.
2012
Математичне моделювання основних показників якості процесу шприцювання ковбасного фаршу в оболонку
Мілохова, Т. А.
;
Кузьмін, О. В.
Discover
Author
2
Запаренко, Г. В.
2
Крутовий, Ж. А.
2
Манжос, Н. В.
1
Бачинська, Я. О.
1
Борисова, А. О.
1
Касілова, Л. О.
1
Кузьмін, О. В.
1
Мілохова, Т. А.
1
Непочатих, Т. А.
Subject
1
вміст кальцію в організмі людини
1
галетне печиво
1
гарбузовий шрот
1
дефіцит кальцію в організмі людини
1
збалансований кальцій
1
ковбасний фарш
1
обідні раціоні
1
раціон одноразового споживання
1
споживчі властивості
1
шприцювання ковбасного фаршу
.
next >
Date issued
4
2012
Has File(s)
4
true