Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/906
Назва: | Інновації у формуванні клієнтського досвіду в торгівлі та готельно-ресторанному господарстві |
Автори: | Савицька, Н. Л. |
Ключові слова: | інновації;клієнтський досвід;торгівля;готельно-ресторанне господарство |
Дата публікації: | 2022 |
Видавництво: | Чернівецький нац. ун-т |
Бібліографічний опис: | Савицька Н. Л. Інновації у формуванні клієнтського досвіду в торгівлі та готельно-ресторанному господарстві. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Потенціал сталого розвитку в умовах регіональних та глобальних викликів" 11-13 травня 2022 року, Чернівці (Україна)-Сучава (Румунія). Чернівці: Чернівецький нац. ун-т. 2022. С. 109-110. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/906 |
Розташовується у зібраннях: | Статті |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Savicka N.L. Innvaciyi u formuvanni kliyentskogo dosvidu v torgivli ta gotelno-restoran gosp.pdf | 146.97 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.