Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/906
Название: | Інновації у формуванні клієнтського досвіду в торгівлі та готельно-ресторанному господарстві |
Авторы: | Савицька, Н. Л. |
Ключевые слова: | інновації;клієнтський досвід;торгівля;готельно-ресторанне господарство |
Дата публикации: | 2022 |
Издательство: | Чернівецький нац. ун-т |
Библиографическое описание: | Савицька Н. Л. Інновації у формуванні клієнтського досвіду в торгівлі та готельно-ресторанному господарстві. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Потенціал сталого розвитку в умовах регіональних та глобальних викликів" 11-13 травня 2022 року, Чернівці (Україна)-Сучава (Румунія). Чернівці: Чернівецький нац. ун-т. 2022. С. 109-110. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/906 |
Располагается в коллекциях: | Статті |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Savicka N.L. Innvaciyi u formuvanni kliyentskogo dosvidu v torgivli ta gotelno-restoran gosp.pdf | 146.97 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.