Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/906
Title: Інновації у формуванні клієнтського досвіду в торгівлі та готельно-ресторанному господарстві
Authors: Савицька, Н. Л.
Keywords: інновації;клієнтський досвід;торгівля;готельно-ресторанне господарство
Issue Date: 2022
Publisher: Чернівецький нац. ун-т
Citation: Савицька Н. Л. Інновації у формуванні клієнтського досвіду в торгівлі та готельно-ресторанному господарстві. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Потенціал сталого розвитку в умовах регіональних та глобальних викликів" 11-13 травня 2022 року, Чернівці (Україна)-Сучава (Румунія). Чернівці: Чернівецький нац. ун-т. 2022. С. 109-110.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/906
Appears in Collections:Статті



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.