Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/906
Title: | Інновації у формуванні клієнтського досвіду в торгівлі та готельно-ресторанному господарстві |
Authors: | Савицька, Н. Л. |
Keywords: | інновації;клієнтський досвід;торгівля;готельно-ресторанне господарство |
Issue Date: | 2022 |
Publisher: | Чернівецький нац. ун-т |
Citation: | Савицька Н. Л. Інновації у формуванні клієнтського досвіду в торгівлі та готельно-ресторанному господарстві. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Потенціал сталого розвитку в умовах регіональних та глобальних викликів" 11-13 травня 2022 року, Чернівці (Україна)-Сучава (Румунія). Чернівці: Чернівецький нац. ун-т. 2022. С. 109-110. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/906 |
Appears in Collections: | Статті |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Savicka N.L. Innvaciyi u formuvanni kliyentskogo dosvidu v torgivli ta gotelno-restoran gosp.pdf | 146.97 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.