Вісник Харківського національного аграрного університету ім. В.В. Докучаєва, Серія" Біологія" № 42 (3) : [11] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 11 з 11
Дата випускуНазваАвтор(и)
2017Пам’яті академіка НАН України Костянтина Меркурійовича СитникаРедколегія
2017Міжнародна наукова конференція «Геноміка та біохімія сільськогосподарських рослин»Файт, В.І.; Волкова, Н.Е.; Молодченкова, О.О.; Колупаєв, Ю.Є.
2017Олександр Петрович Дмитрієв (до 70-річчя від Дня народження)Редколегія
2017Характер успадкування морфологічних ознак та елементів продуктивності у гібридів спельтоїдний хемомутант × пшениця м’яка озимаЯкимчук, Р.А.
2017Вплив гіпертермії та ґрунтової посухи на ріст, вміст фотосинтетичних пігментів і мікроструктуру епідермісу листка Triticum spelta L.Косаківська, І.В; Бабенко, Л.М.; Васюк, В.А.; Войтенко, Л.В.
2017Вплив гіпертермії на характер акумуляції та локалізацію абсцизової кислоти у сортів Glycine max (L.) MERR. з різною стійкістю до абіотичних стресорівКосаківська, І.В.; Войтенко, Л.В.; Яроцька, К.М.
2017Роль ионов кальция и активных форм кислорода в индуцировании антиоксидантных ферментов и теплоустойчивости растительных клеток донором оксида азота.Карпец, Ю.В.
2017Синтез білка теплового шоку HSP70 і алкогольдегідрогенази у листках arabidopsis thaliana і sium sisaroideum у відповідь на затоплення ґрунту.Козеко, Л.Є
2017Реакция устьичного аппарата растений арабидопсиса, дефектных по жасмонатному сигналингу, на действие абсцизовой кислоты и метилжасмоната.Ястреб, Т.О.; Колупаев, Ю.Е.; Карпец, Ю.В.; Дмитриев, А.П.
2017Функционирование антиоксидантной системы Растений при солевом стрессеКолупаев, Ю.Е.; Карпец, Ю.В.; Ястреб, Т.О.
2017Бобово-ризобиальный симбиоз: некоторые современные знанияГлянько, А.К.; Ищенко, А.А.; Филинова, Н.В.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 11 з 11