Вісник Харківського національного аграрного університету ім. В.В. Докучаєва, Серія" Біологія" № 42 (3) : [11] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 11 of 11
Issue DateTitleAuthor(s)
2017Пам’яті академіка НАН України Костянтина Меркурійовича СитникаРедколегія
2017Міжнародна наукова конференція «Геноміка та біохімія сільськогосподарських рослин»Файт, В.І.; Волкова, Н.Е.; Молодченкова, О.О.; Колупаєв, Ю.Є.
2017Олександр Петрович Дмитрієв (до 70-річчя від Дня народження)Редколегія
2017Характер успадкування морфологічних ознак та елементів продуктивності у гібридів спельтоїдний хемомутант × пшениця м’яка озимаЯкимчук, Р.А.
2017Вплив гіпертермії та ґрунтової посухи на ріст, вміст фотосинтетичних пігментів і мікроструктуру епідермісу листка Triticum spelta L.Косаківська, І.В; Бабенко, Л.М.; Васюк, В.А.; Войтенко, Л.В.
2017Вплив гіпертермії на характер акумуляції та локалізацію абсцизової кислоти у сортів Glycine max (L.) MERR. з різною стійкістю до абіотичних стресорівКосаківська, І.В.; Войтенко, Л.В.; Яроцька, К.М.
2017Роль ионов кальция и активных форм кислорода в индуцировании антиоксидантных ферментов и теплоустойчивости растительных клеток донором оксида азота.Карпец, Ю.В.
2017Синтез білка теплового шоку HSP70 і алкогольдегідрогенази у листках arabidopsis thaliana і sium sisaroideum у відповідь на затоплення ґрунту.Козеко, Л.Є
2017Реакция устьичного аппарата растений арабидопсиса, дефектных по жасмонатному сигналингу, на действие абсцизовой кислоты и метилжасмоната.Ястреб, Т.О.; Колупаев, Ю.Е.; Карпец, Ю.В.; Дмитриев, А.П.
2017Функционирование антиоксидантной системы Растений при солевом стрессеКолупаев, Ю.Е.; Карпец, Ю.В.; Ястреб, Т.О.
2017Бобово-ризобиальный симбиоз: некоторые современные знанияГлянько, А.К.; Ищенко, А.А.; Филинова, Н.В.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 11 of 11