Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9012
Назва: | Marketing logistic business model of vegetable market due to zonal specialization |
Автори: | Pysarenko, Volodymyr Mayboroda, Olena |
Ключові слова: | trends in production;vegetable products;categorie regions;regional producers;vegetable market;public catering network |
Дата публікації: | 2019 |
Видавництво: | Wydawnictwo Wyższej Szkoły Technicznej w Katowicach |
Бібліографічний опис: | Pysarenko V., Mayboroda O. Marketing logistic business model of vegetable market due to zonal specialization. Innovative tools for socio-economic systems' development : monograph 25; Edited by O. Mandych, A. Ostenda. Wydawnictwo Wyższej Szkoły Technicznej w Katowicach, 2019. P. 109-119. |
Короткий огляд (реферат): | The analysis of trends in production and consumption of vegetable products in the regions of Ukraine on the basis of open source data was made. The forecast of volumes of vegetable categories by regions up to 2030 and the satisfaction of the demand for vegetables in the region by regional producers was made. It was discovered that there is a shortage in the Kyiv and Ivano-Frankivsk regions. There is a positive tendency to increase production volumes, which is likely to continue in the near future. The reason for this is the dynamic development of the vegetable market in Ukraine in recent years, which, however, remains not saturated. Produced for consumption in fresh and processed form products will be delivered to the wholesale and retail trade, as well as the public catering network. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9012 |
ISBN: | 978–83–955125–0–6 |
Розташовується у зібраннях: | Innovative tools for socio-economic systems' development |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Volodymyr_Pysarenko_Olena_Mayboroda_article_109_119.pdf | 731.95 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.