Search


Current filters:

Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 19 (Search time: 0.013 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2019Наукове обґрунтування технологій харчових продуктів із поліфазною структурою з використанням наночастинок оксидів заліза: дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук: 05.18.16 – Технологія харчової продукціїЄвлаш, Вікторія Владленівна; Цихановська, Ірина Василівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі
2019Формування товарознавчих властивостей замороженого напівфабрикату для смузі на основі плодово-ягідної сировини: дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.15. – Товарознавство харчових продуктівОдарченко, Андрій Миколайович; Соколова, Євгенія Борисівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі
2019Формування якості пива з додаванням нетрадиційної рослинної сировини: дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.15 – Товарознавство харчових продуктівПенкіна, Наталія Михайлівна; Татар, Лариса Василівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі
2019Розробка технології бездріжджових безглютенових хлібців на основі суміші рисового та кукурудзяного борошна: дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.01 – Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратівГавриш, Тетяна Володимирівна; Галясний, Іван Володимирович; Харківський державний університет харчування та торгівлі
2019Наукове обґрунтування технологій продуктів оздоровчого призначення, збагачених на ессенціальні мікронутрієнти: дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук: 05.18.16 – Технологія харчової продукціїПогожих, Микола Іванович; Головко, Тетяна Миколаївна; Харківський державний університет харчування та торгівлі
2019Технологія пісочного здобного печива на комбінованій жировій основі з використанням горіхових шротів: дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.01 – Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратівШидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Новік, Ганна Вікторівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі
2019Управління економічною безпекою підприємств роздрібної торгівлі: дис. на здобуття наук. ступеня д-ра екон. наук: 08.00.04. – Економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності)Чорна, Марина Віталіївна; Шуміло, Ольга Станіславівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі
2019Технологія здобного печива з використанням порошків із виноградних вичавків: дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.01 – Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратівГревцева, Наталія Вячеславівна; Брикова, Тетяна Миколаївна; Харківський державний університет харчування та торгівлі
2019Методологія управління економічною безпекою підприємств страхового сектору: дис. на здобуття наук. ступеня д-ра екон. наук: 08.00.04 – Економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності)Чорна, Марина Віталіївна; Дробязко, Світлана Ігорівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі
2019Формування системи маркетингу закладів вищої освіти: дис. на здобуття наук. ступеня д-ра екон. наук: 08.00.04 – Економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності)Савицька, Наталія Леонідівна; Жегус, Олена Валентинівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі