Skip navigation
logo sbtu repo
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
English
русский
українська
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
03. Дисертації
05.02.01 – Матеріалознавство
05.05.11 – Машини і засоби механізації сільськогосподарського виробництва -дисертация
05.18.01 – Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів
05.18.12 – Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв
05.18.13 - Технологія консервованих і охолоджених харчових продуктів
05.18.15 – Товарознавство харчових продуктів
05.18.16 – Технологія харчової продукції
05.22.01 – Транспортні системи
051 – Економіка дис.
06.02.04 – Технологія виробництва продуктів тваринництва
071 – Облік і оподаткування
072 - Фінанси, банківська справа та страхування
073 – Менеджмент
08.00.04 – Економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності)
08.00.09 – Бухгалтерський облік, аналіз та аудит (за видами економічної діяльності)
10.02.01 — Українська мова
101 – Екологія
12.00.07 — Адміністративне право і процес; Фінансове право; Інформаційне право
133 – Галузеве машинобудування
181 – Харчові технології
201 – Агрономія д
211 – Ветеринарна медицина
запит
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 41-50 зі 129.
назад
1
...
2
3
4
5
6
7
8
...
13
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2020
Бухгалтерський облік природного капіталу в системі управління підприємствами харчової індустрії: дис. на здобуття наук. ступеня канд. екон. наук: 08.00.09 – Бухгалтерський облік, аналіз та аудит (за видами економічної діяльності)
Ковалевська, Надія Сергіївна
;
Лопін, Андрій Олександрович
;
Харківський державний університет харчування та торгівлі
2020
Управління клієнт-орієнтованістю підприємств готельно-ресторанного бізнесу: дис. на здобуття..... д-ра філософії: 073 – Менеджмент
Савицька, Наталія Леонідівна
;
Чміль, Ганна Леонідівна
;
Джгуташвілі, Наталія Миколаївна
;
Харківський державний університет харчування та торгівлі
2021
Батраченко О. В. Науково-практичні основи вдосконалення машин для подрібнення м'ясної сировини: дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук: 05.18.12 – Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв
Осипенко, Василь Іванович
;
Батраченко, Олександр Вікторович
2021
Методологія ціннісно-орієнтованого управління розвитком підприємств ресторанного бізнесу: дис. на здобуття наук. ступеня д-ра екон. наук: 08.00.04. – Економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності)
Гросул, Вікторія Анатоліївна
;
Балацька, Наталія Юріївна
;
Харківський державний університет харчування та торгівлі
2021
Методологія формування обліково-аналітичного забезпечення управління економічною активністю підприємств торгівлі: дис. на здобуття наук. ступеня д-ра. екон. наук: 08.00.09 – Бухгалтерський облік, аналіз та аудит (за видами економічної діяльності)
Нестеренко, Оксана Олександрівна
;
Кащена, Наталія Борисівна
;
Харківський державний університет харчування та торгівлі
2021
Інфраструктурний розвиток мережі роздрібної торгівлі: дис. на здобуття наук. ступеня д-ра екон. наук: 08.00.04. – Економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності)
Гросул, Вікторія Анатоліївна
;
Бугріменко, Роман Михайлович
;
Харківський державний університет харчування та торгівлі
2021
Наукове обґрунтування технологій напівфабрикатів на основі цільового використання нутрієнтів білково-вуглеводної молочної сировини: дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук: 05.18.16 – Технологія харчової продукції
Дейниченко, Григорій Вікторович
;
Золотухіна, Інна Василівна
;
Харківський державний університет харчування та торгівлі
2021
Наукове обґрунтування і розроблення інноваційних технологій харчової продукції та дієтичних добавок: дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук: 05.18.16 – Технологія харчової продукції
Хомічак, Любомир Михайлович
;
Гріненко, Ірина Григорівна
;
Харківський державний університет харчування та торгівлі
2021
Технологія фаршевих напівфабрикатів з використанням продуктів переробки гідробіонтів: дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.16 – Технологія харчової продукції
Крамаренко, Дмитро Павлович
;
Гіренко, Наталія Ігорівна
;
Харківський державний університет харчування та торгівлі
2021
Моделювання процесу променевого теплообміну в елементах жарильного обладнання: дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.12 – Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв
Федак, Наталя Василівна
;
Костенко, Станіслав Миколайович
;
Харківський державний університет харчування та торгівлі
Перегляд
Автор
2
Чміль, Ганна Леонідівна
1
Guohe Qin
1
Аль-Фтиххат, Муосаб Абдалвахид Мо...
1
Аникеев, Александр Иванович
1
Асває, Азаден
1
Бакаляр, Дмитро Геннадійович
1
Балабай, Катерина Сергіївна
1
Балацька, Наталія Юріївна
1
Батраченко, Олександр Вікторович
1
Брикова, Тетяна Миколаївна
.
далі >
Тема
9
управління
8
management
6
харчова цінність
5
accounting
5
accounting policy
5
бухгалтерський облік
5
облікова політика
5
урожайність
4
development
4
enterprise
.
далі >
за датою випуску
55
2020 - 2024
48
2010 - 2019
4
2002 - 2009
Has File(s)
107
true