Пошук


Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 41-50 зі 129.
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2020Бухгалтерський облік природного капіталу в системі управління підприємствами харчової індустрії: дис. на здобуття наук. ступеня канд. екон. наук: 08.00.09 – Бухгалтерський облік, аналіз та аудит (за видами економічної діяльності)Ковалевська, Надія Сергіївна; Лопін, Андрій Олександрович; Харківський державний університет харчування та торгівлі
2020Управління клієнт-орієнтованістю підприємств готельно-ресторанного бізнесу: дис. на здобуття..... д-ра філософії: 073 – МенеджментСавицька, Наталія Леонідівна; Чміль, Ганна Леонідівна; Джгуташвілі, Наталія Миколаївна; Харківський державний університет харчування та торгівлі
2021Батраченко О. В. Науково-практичні основи вдосконалення машин для подрібнення м'ясної сировини: дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук: 05.18.12 – Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництвОсипенко, Василь Іванович; Батраченко, Олександр Вікторович
2021Методологія ціннісно-орієнтованого управління розвитком підприємств ресторанного бізнесу: дис. на здобуття наук. ступеня д-ра екон. наук: 08.00.04. – Економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності)Гросул, Вікторія Анатоліївна; Балацька, Наталія Юріївна; Харківський державний університет харчування та торгівлі
2021Методологія формування обліково-аналітичного забезпечення управління економічною активністю підприємств торгівлі: дис. на здобуття наук. ступеня д-ра. екон. наук: 08.00.09 – Бухгалтерський облік, аналіз та аудит (за видами економічної діяльності)Нестеренко, Оксана Олександрівна; Кащена, Наталія Борисівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі
2021Інфраструктурний розвиток мережі роздрібної торгівлі: дис. на здобуття наук. ступеня д-ра екон. наук: 08.00.04. – Економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності)Гросул, Вікторія Анатоліївна; Бугріменко, Роман Михайлович; Харківський державний університет харчування та торгівлі
2021Наукове обґрунтування технологій напівфабрикатів на основі цільового використання нутрієнтів білково-вуглеводної молочної сировини: дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук: 05.18.16 – Технологія харчової продукціїДейниченко, Григорій Вікторович; Золотухіна, Інна Василівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі
2021Наукове обґрунтування і розроблення інноваційних технологій харчової продукції та дієтичних добавок: дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук: 05.18.16 – Технологія харчової продукціїХомічак, Любомир Михайлович; Гріненко, Ірина Григорівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі
2021Технологія фаршевих напівфабрикатів з використанням продуктів переробки гідробіонтів: дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.16 – Технологія харчової продукціїКрамаренко, Дмитро Павлович; Гіренко, Наталія Ігорівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі
2021Моделювання процесу променевого теплообміну в елементах жарильного обладнання: дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.12 – Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництвФедак, Наталя Василівна; Костенко, Станіслав Миколайович; Харківський державний університет харчування та торгівлі