Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Search
Search:
All of DSpace
03. Дисертації
05.02.01 – Матеріалознавство
05.05.11 – Машини і засоби механізації сільськогосподарського виробництва -дисертация
05.18.01 – Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів
05.18.12 – Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв
05.18.13 - Технологія консервованих і охолоджених харчових продуктів
05.18.15 – Товарознавство харчових продуктів
05.18.16 – Технологія харчової продукції
05.22.01 – Транспортні системи
051 – Економіка дис.
072 - Фінанси, банківська справа та страхування
073 – Менеджмент
08.00.04 – Економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності)
08.00.09 – Бухгалтерський облік, аналіз та аудит (за видами економічної діяльності)
10.02.01 — Українська мова
101 – Екологія
133 – Галузеве машинобудування
181 – Харчові технології
201 – Агрономія д
211 – Ветеринарна медицина
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 31-40 of 99 (Search time: 0.007 seconds).
previous
1
2
3
4
5
6
7
...
10
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2018
Методологія та організація формування інтегрованої звітності: дис. на здобуття наук. ступеня д-ра. екон. наук: 08.00.09 - Бухгалтерський облік, аналіз та аудит (за видами економічної діяльності)
Крутова, Анжеліка Сергіївна
;
Нестеренко, Оксана Олександрівна
;
Харківський державний університет харчування та торгівлі
2018
Технологія виробів м'ясних посічених з використанням термостабільної пружної емульсії на основі натрію альгінату: дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.16 - Технологія харчової продукції
Пивоваров, Павло Петрович
;
Нечепуренко, Кристина Борисівна
;
Харківський державний університет харчування та торгівлі
2018
Наукове обгрунтування та розроблення комплексної технології фруктанів і дієтичних добавок на основі рослинної сировини: дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук: 05.18.16 – Технологія харчової продукції
Хомічак, Любомир Михайлович
;
Грушецький, Роман Іванович
2017
Технологія желе плодово-ягідного на основі напівфабрикатів желюючих: дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.16 - технологія харчової продукції
Кондратюк, Наталія Вячеславівна
;
Степанова, Тетяна Михайлівна
;
Харківський державний університет харчування та торгівлі
2018
Технологія бісквітного напівфабрикату з використанням борошна кукурудзяного екструдованого: дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.16 - Технологія харчової продукції
Чорна, Ніна Вікторівна
;
Лісовська, Тетяна Олегівна
;
Харківський державний університет харчування та торгівлі
2016
Формування стратегії адаптації підприємств торгівлі: дис. на здобуття наук. ступеня канд. екон. наук: 08.00.04 - Економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності)
Гросул, Вікторія Анатоліївна
;
Рачкован, Ольга Дмитрівна
;
Харківський державний університет харчування та торгівлі
2015
Облік і аналіз капіталу в системі управління торговельними підприємствами: дис. на здобуття наук. ступеня канд. екон. наук: 08.00.09 – Бухгалтерський облік, аналіз та аудит (за видами економічної діяльності)
Кащена, Наталія Борисівна
;
Чміль, Ганна Леонідівна
;
Харківський державний університет харчування та торгівлі
2019
Наукове обґрунтування технологій харчових продуктів із поліфазною структурою з використанням наночастинок оксидів заліза: дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук: 05.18.16 – Технологія харчової продукції
Євлаш, Вікторія Владленівна
;
Цихановська, Ірина Василівна
;
Харківський державний університет харчування та торгівлі
2019
Формування товарознавчих властивостей замороженого напівфабрикату для смузі на основі плодово-ягідної сировини: дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.15. – Товарознавство харчових продуктів
Одарченко, Андрій Миколайович
;
Соколова, Євгенія Борисівна
;
Харківський державний університет харчування та торгівлі
2019
Формування якості пива з додаванням нетрадиційної рослинної сировини: дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.15 – Товарознавство харчових продуктів
Пенкіна, Наталія Михайлівна
;
Татар, Лариса Василівна
;
Харківський державний університет харчування та торгівлі
Discover
Author
2
Чміль, Ганна Леонідівна
1
Guohe Qin
1
Аль-Фтиххат, Муосаб Абдалвахид Мо...
1
Аникеев, Александр Иванович
1
Асває, Азаден
1
Балабай, Катерина Сергіївна
1
Балацька, Наталія Юріївна
1
Батраченко, Олександр Вікторович
1
Брикова, Тетяна Миколаївна
1
Бугріменко, Роман Михайлович
.
next >
Subject
8
управління
7
management
6
харчова цінність
5
accounting policy
5
бухгалтерський облік
5
облікова політика
4
accounting
4
development
4
nutritional value
4
sodium alginate
.
next >
Date issued
48
2020 - 2023
47
2010 - 2019
4
2002 - 2009