Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 11-20 of 48 (Search time: 0.016 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2021Методологія ціннісно-орієнтованого управління розвитком підприємств ресторанного бізнесу: дис. на здобуття наук. ступеня д-ра екон. наук: 08.00.04. – Економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності)Гросул, Вікторія Анатоліївна; Балацька, Наталія Юріївна; Харківський державний університет харчування та торгівлі
2021Методологія формування обліково-аналітичного забезпечення управління економічною активністю підприємств торгівлі: дис. на здобуття наук. ступеня д-ра. екон. наук: 08.00.09 – Бухгалтерський облік, аналіз та аудит (за видами економічної діяльності)Нестеренко, Оксана Олександрівна; Кащена, Наталія Борисівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі
2021Інфраструктурний розвиток мережі роздрібної торгівлі: дис. на здобуття наук. ступеня д-ра екон. наук: 08.00.04. – Економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності)Гросул, Вікторія Анатоліївна; Бугріменко, Роман Михайлович; Харківський державний університет харчування та торгівлі
2021Наукове обґрунтування технологій напівфабрикатів на основі цільового використання нутрієнтів білково-вуглеводної молочної сировини: дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук: 05.18.16 – Технологія харчової продукціїДейниченко, Григорій Вікторович; Золотухіна, Інна Василівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі
2021Наукове обґрунтування і розроблення інноваційних технологій харчової продукції та дієтичних добавок: дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук: 05.18.16 – Технологія харчової продукціїХомічак, Любомир Михайлович; Гріненко, Ірина Григорівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі
2021Технологія фаршевих напівфабрикатів з використанням продуктів переробки гідробіонтів: дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.16 – Технологія харчової продукціїКрамаренко, Дмитро Павлович; Гіренко, Наталія Ігорівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі
2021Моделювання процесу променевого теплообміну в елементах жарильного обладнання: дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.12 – Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництвФедак, Наталя Василівна; Костенко, Станіслав Миколайович; Харківський державний університет харчування та торгівлі
2021Удосконалення способів зберігання томатних овочів: дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.15 – Товарознавство харчових продуктівЛетута, Тетяна Миколаївна; Фролова, Тетяна Володимирівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі
2021Дослідження зберігання кісточкових плодів, оброблених плівкоутворюючими композиціями з використанням лікарсько-рослинної сировини: дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.15 – Товарознавство харчових продуктівЛетута, Тетяна Миколаївна; Новікова, Віра Валеріївна; Харківський державний університет харчування та торгівлі
2021Наукове обґрунтування технологій холестеринознижуючої харчової продукції: дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук: 05.18.16 – Технологія харчової продукціїМалюк, Людмила Петрівна; Ленерт, Світлана Олександрівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі