Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Search
Search:
All of DSpace
03. Дисертації
05.02.01 – Матеріалознавство
05.05.11 – Машини і засоби механізації сільськогосподарського виробництва -дисертация
05.18.01 – Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів
05.18.12 – Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв
05.18.13 - Технологія консервованих і охолоджених харчових продуктів
05.18.15 – Товарознавство харчових продуктів
05.18.16 – Технологія харчової продукції
05.22.01 – Транспортні системи
051 – Економіка дис.
072 - Фінанси, банківська справа та страхування
073 – Менеджмент
08.00.04 – Економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності)
08.00.09 – Бухгалтерський облік, аналіз та аудит (за видами економічної діяльності)
10.02.01 — Українська мова
101 – Екологія
133 – Галузеве машинобудування
181 – Харчові технології
201 – Агрономія д
211 – Ветеринарна медицина
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 11-20 of 48 (Search time: 0.016 seconds).
previous
1
2
3
4
5
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2021
Методологія ціннісно-орієнтованого управління розвитком підприємств ресторанного бізнесу: дис. на здобуття наук. ступеня д-ра екон. наук: 08.00.04. – Економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності)
Гросул, Вікторія Анатоліївна
;
Балацька, Наталія Юріївна
;
Харківський державний університет харчування та торгівлі
2021
Методологія формування обліково-аналітичного забезпечення управління економічною активністю підприємств торгівлі: дис. на здобуття наук. ступеня д-ра. екон. наук: 08.00.09 – Бухгалтерський облік, аналіз та аудит (за видами економічної діяльності)
Нестеренко, Оксана Олександрівна
;
Кащена, Наталія Борисівна
;
Харківський державний університет харчування та торгівлі
2021
Інфраструктурний розвиток мережі роздрібної торгівлі: дис. на здобуття наук. ступеня д-ра екон. наук: 08.00.04. – Економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності)
Гросул, Вікторія Анатоліївна
;
Бугріменко, Роман Михайлович
;
Харківський державний університет харчування та торгівлі
2021
Наукове обґрунтування технологій напівфабрикатів на основі цільового використання нутрієнтів білково-вуглеводної молочної сировини: дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук: 05.18.16 – Технологія харчової продукції
Дейниченко, Григорій Вікторович
;
Золотухіна, Інна Василівна
;
Харківський державний університет харчування та торгівлі
2021
Наукове обґрунтування і розроблення інноваційних технологій харчової продукції та дієтичних добавок: дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук: 05.18.16 – Технологія харчової продукції
Хомічак, Любомир Михайлович
;
Гріненко, Ірина Григорівна
;
Харківський державний університет харчування та торгівлі
2021
Технологія фаршевих напівфабрикатів з використанням продуктів переробки гідробіонтів: дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.16 – Технологія харчової продукції
Крамаренко, Дмитро Павлович
;
Гіренко, Наталія Ігорівна
;
Харківський державний університет харчування та торгівлі
2021
Моделювання процесу променевого теплообміну в елементах жарильного обладнання: дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.12 – Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв
Федак, Наталя Василівна
;
Костенко, Станіслав Миколайович
;
Харківський державний університет харчування та торгівлі
2021
Удосконалення способів зберігання томатних овочів: дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.15 – Товарознавство харчових продуктів
Летута, Тетяна Миколаївна
;
Фролова, Тетяна Володимирівна
;
Харківський державний університет харчування та торгівлі
2021
Дослідження зберігання кісточкових плодів, оброблених плівкоутворюючими композиціями з використанням лікарсько-рослинної сировини: дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.15 – Товарознавство харчових продуктів
Летута, Тетяна Миколаївна
;
Новікова, Віра Валеріївна
;
Харківський державний університет харчування та торгівлі
2021
Наукове обґрунтування технологій холестеринознижуючої харчової продукції: дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук: 05.18.16 – Технологія харчової продукції
Малюк, Людмила Петрівна
;
Ленерт, Світлана Олександрівна
;
Харківський державний університет харчування та торгівлі
Discover
Author
1
Guohe Qin
1
Балацька, Наталія Юріївна
1
Батраченко, Олександр Вікторович
1
Бугріменко, Роман Михайлович
1
Білокінь, Олександр Павлович
1
Бірюченко, Світлана Юріївна
1
Вакшуль, Зінаїда Валеріївна
1
Верзілова, Ганна Романівна
1
Галагуря, Андрій Олександрович
1
Гринько, Павло Леонідович
.
next >
Subject
7
management
7
управління
5
харчова цінність
4
nutritional value
4
урожайність
3
competitiveness
3
development
3
digitalization
3
trade enterprise
3
yield
.
next >
Date issued
22
2021
12
2023
11
2020
3
2022
Has File(s)
48
true