Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Search
Search:
All of DSpace
05. Наукові видання ДБТУ
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі
2011
Випуск 2 (14)
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-2 of 2 (Search time: 0.001 seconds).
previous
1
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2011
Дослідження показників якості та безпечності м’ясного посіченого напівфабрикату з харчовою добавкою на основі соняшникової олії
Мурликіна, Н. В.
2011
Формування асортименту та якості фруктово-ягідних начинок, збагачених гемовим залізом, для борошняних кондитерських виробів
Євлаш, В. В.
;
Погожих, М. І.
;
Акмен, В. О.
Discover
Author
1
Акмен, В. О.
1
Мурликіна, Н. В.
1
Погожих, М. І.
1
Євлаш, В. В.
Subject
1
«Калгем»
1
«Редгем»
1
безпечність
1
борошняні кондитерські вироби
1
гемове залізо
1
м’ясні посічені напівфабрикати
1
соняшникова олія
1
фруктово-ягідні начинки
Date issued
2
2011
Has File(s)
2
true