Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Search
Search:
All of DSpace
05. Наукові видання ДБТУ
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі
2011
Випуск 2 (14)
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-3 of 3 (Search time: 0.004 seconds).
previous
1
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2011
Новий метод експертизи м’яса птиці
Одарченко, Д. М.
;
Одарченко, М. С.
;
Гасай, Є. Л.
;
Гордієнко, В. В.
2011
Дослідження основних колориметричних параметрів ягід після холодильного зберігання
Одарченко, А. М.
;
Одарченко, М. С.
;
Бабіч, А. О.
;
Сюсель, О. О.
2011
Теоретичні основи процесу перемішування дрібнодисперсних систем на основі рослинної сировини
Єфремов, Ю. І.
;
Потапов, В. О.
;
Одарченко, М. С.
;
Михайлова, С. В.
Discover
Author
1
Бабіч, А. О.
1
Гасай, Є. Л.
1
Гордієнко, В. В.
1
Михайлова, С. В.
1
Одарченко, А. М.
1
Одарченко, Д. М.
1
Потапов, В. О.
1
Сюсель, О. О.
1
Єфремов, Ю. І.
Subject
1
«рідина–газ»
1
водяні екстракти ягід
1
експертиза м’яса птиці
1
зберігання м’ясної сировини
1
перемішування дрібнодисперсних си...
1
продукція птахівництва
1
рослинна сировина
1
товарознавчі властивості ягід
1
холодильне зберігання
1
ягідна сировина
.
next >
Date issued
3
2011
Has File(s)
3
true