Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8834
Название: Експлуатаційні випробування вакуумного вимикача ВВВ-10
Авторы: Трунова, Ірина Михайлівна
Пазій, Володимир Григорович
Ключевые слова: конструкція;вакуумні вимикачі;номенклатура;технічні характеристики;технічне обслуговування
Дата публикации: 2020
Издательство: Харків ХНТУСГ
Библиографическое описание: Трунова І. М., Пазій В. Г. Експлуатаційні випробування вакуумного вимикача ВВВ-10. Метод. вказівки до виконання лабораторної роботи з дисц. «Технічна експертиза та експлуатація енергетичного обладнання і засобів автоматизації» для студентів другого (магістерського) рівня вищої освіти денної та заочн. форм навч., спец.: 141 Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка, 151 Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології. Харків, ХНТУСГ. 2020. 12 с.
Краткий осмотр (реферат): Методичні вказівки містять пояснення до роботи, програму виконання роботи, форму звітності, контрольні запитання та рекомендовану літературу. Видання призначене студентам другого (магістерського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання, спеціальностей: 141 Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка, 151 Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8834
Располагается в коллекциях:Методичні вказівки

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
MB_ВВВ10_20.pdf442.97 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.