Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/880
Назва: Психолого-педагогічні умови підготовки майбутніх інженерів-педагогів харчової галузі до творчої професійної діяльності
Автори: Курило, О. Ю.
Дата публікації: 2021
Видавництво: Харків: КП "Міська друкарня"
Бібліографічний опис: Курило О. Ю. Психолого-педагогічні умови підготовки майбутніх інженерів-педагогів харчової галузі до творчої професійної діяльності. Управління якістю підготовки фахівців в умовах цифрової педагогіки: матеріали Всеукраїнської науково-методичної інтернет-конференції, Харків, 22-23 грудня 2021 р.; Харків: КП «Міська друкарня», 2021. 75-76 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/880
Розташовується у зібраннях:Управління якістю підготовки фахівців в умовах цифрової педагогіки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
UYAPFTSP_2021-76-77.pdf382.36 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.