Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/880
Назва: | Психолого-педагогічні умови підготовки майбутніх інженерів-педагогів харчової галузі до творчої професійної діяльності |
Автори: | Курило, О. Ю. |
Дата публікації: | 2021 |
Видавництво: | Харків: КП "Міська друкарня" |
Бібліографічний опис: | Курило О. Ю. Психолого-педагогічні умови підготовки майбутніх інженерів-педагогів харчової галузі до творчої професійної діяльності. Управління якістю підготовки фахівців в умовах цифрової педагогіки: матеріали Всеукраїнської науково-методичної інтернет-конференції, Харків, 22-23 грудня 2021 р.; Харків: КП «Міська друкарня», 2021. 75-76 с. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/880 |
Розташовується у зібраннях: | Управління якістю підготовки фахівців в умовах цифрової педагогіки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
UYAPFTSP_2021-76-77.pdf | 382.36 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.