Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/8803
Назва: Загальна технологія харчових виробництв
Автори: Дубініна, Антоніна Анатоліївна
Хацкевич, Юрій Миколайович
Попова, Тетяна Миколаївна
Ленерт, Світлана Олександрівна
Ключові слова: харчові виробництва;технологія харчових виробництв
Дата публікації: 2016
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Дубініна А. А., Хацкевич Ю. М., Попова Т. М., Ленерт С. О. Загальна технологія харчових виробництв : навч. посібник. Х. : ХДУХТ, 2016. 497 с.
Короткий огляд (реферат): Розглянуто загальні методи обробки харчової сировини, наукові основи технології харчових виробництв, технологію виробництва окремих харчових продуктів. Особливу увагу приділено висвітленню механізмів впливу окремих технологічних параметрів процесів виробництва на формування якості кінцевого продукту харчування. Призначено для студентів вищих навчальних закладів напряму підготовки «Товарознавство та торговельне підприємництво», також може бути корисним для широкого кола фахівців цього профілю.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8803
Розташовується у зібраннях:Навчальні посібники

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Navch_posibn_Zag_tehnol_harchovih_virobnictv_2016.pdf4.7 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.