Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8803
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДубініна, Антоніна Анатоліївна-
dc.contributor.authorХацкевич, Юрій Миколайович-
dc.contributor.authorПопова, Тетяна Миколаївна-
dc.contributor.authorЛенерт, Світлана Олександрівна-
dc.date.accessioned2022-10-14T11:07:14Z-
dc.date.available2022-10-14T11:07:14Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationДубініна А. А., Хацкевич Ю. М., Попова Т. М., Ленерт С. О. Загальна технологія харчових виробництв : навч. посібник. Х. : ХДУХТ, 2016. 497 с.-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8803-
dc.description.abstractРозглянуто загальні методи обробки харчової сировини, наукові основи технології харчових виробництв, технологію виробництва окремих харчових продуктів. Особливу увагу приділено висвітленню механізмів впливу окремих технологічних параметрів процесів виробництва на формування якості кінцевого продукту харчування. Призначено для студентів вищих навчальних закладів напряму підготовки «Товарознавство та торговельне підприємництво», також може бути корисним для широкого кола фахівців цього профілю.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectхарчові виробництваuk_UA
dc.subjectтехнологія харчових виробництвuk_UA
dc.titleЗагальна технологія харчових виробництвuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Appears in Collections:Навчальні посібники

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Navch_posibn_Zag_tehnol_harchovih_virobnictv_2016.pdf4.7 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.