Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/8671
Title: | Ціноутворення на продукцію підприємства |
Authors: | Мірошніченко, Олена Вікторівна |
metadata.dc.contributor.advisor: | Батюк, Лариса Андріївна |
metadata.dc.contributor.affiliation: | Харківський національний технічний університет сільського господарства імені Петра Василенка, Кафедра Економіки та маркетингу |
Issue Date: | 2021 |
Publisher: | Харків |
Citation: | Мірошніченко О. В. Ціноутворення на продукцію підприємства: кваліфікаційна робота першого (бакалаврського) рівня: спец. 051 Економіка; наук. кер. Л. А. Батюк; Харків, 2021. 68 с. |
Abstract: | Ціни на сільськогосподарську продукцію є найдинамічнішою характеристикою аграрного ринку. Вони чутливо реагують на вплив численних економічних, технологічних, погодних, соціальнополітичних та інших чинників й у свою чергу визначають вектори і темпи розвитку окремих сільськогосподарських галузей, рівень продовольчої безпеки країни, розвиток сільськиз територій тощо. У наслідок впливу факторів загальноекономічного та внутрігалузевого характеру в агропродовольчому секторі економіки України протягом останнього десятиріччя спостерігаються негативні процеси. Зокрема: зменшується обсяг виробництва продукції тваринництва, скорочується поголів'я та дещо знижується їх продуктивність, товарність кінцевої продукції, зростає збитковість виробництва та реалізації окремих видів продукції. Вищезазначені явища позначились на катастрофічному зниженні рівня споживання якісних продуктів харчування, особливо м’ясо-молочної продукції. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8671 |
Appears in Collections: | 051 - "Економіка" (Бакалаври) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Diploma_Miroshnichenko.pdf Restricted Access | 964.9 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.