Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/8671
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorБатюк, Лариса Андріївна-
dc.contributor.authorМірошніченко, Олена Вікторівна-
dc.date.accessioned2022-10-13T17:55:18Z-
dc.date.available2022-10-13T17:55:18Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationМірошніченко О. В. Ціноутворення на продукцію підприємства: кваліфікаційна робота першого (бакалаврського) рівня: спец. 051 Економіка; наук. кер. Л. А. Батюк; Харків, 2021. 68 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8671-
dc.description.abstractЦіни на сільськогосподарську продукцію є найдинамічнішою характеристикою аграрного ринку. Вони чутливо реагують на вплив численних економічних, технологічних, погодних, соціальнополітичних та інших чинників й у свою чергу визначають вектори і темпи розвитку окремих сільськогосподарських галузей, рівень продовольчої безпеки країни, розвиток сільськиз територій тощо. У наслідок впливу факторів загальноекономічного та внутрігалузевого характеру в агропродовольчому секторі економіки України протягом останнього десятиріччя спостерігаються негативні процеси. Зокрема: зменшується обсяг виробництва продукції тваринництва, скорочується поголів'я та дещо знижується їх продуктивність, товарність кінцевої продукції, зростає збитковість виробництва та реалізації окремих видів продукції. Вищезазначені явища позначились на катастрофічному зниженні рівня споживання якісних продуктів харчування, особливо м’ясо-молочної продукції.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківuk_UA
dc.titleЦіноутворення на продукцію підприємстваuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
dc.contributor.affiliationХарківський національний технічний університет сільського господарства імені Петра Василенка, Кафедра Економіки та маркетингу-
Appears in Collections:051 - "Економіка" (Бакалаври)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Diploma_Miroshnichenko.pdf
  Restricted Access
964.9 kBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.