Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8670
Назва: Управління якістю продукції молочного скотарства в сільськогосподарських підприємствах
Інші назви: Quality management of dairy products in agricultural enterprises
Автори: Лєвенцова, Анастасія Сергіївна
Кравченко
Науковий керівник : Кравченко, Юлія Миколаївна
Місце роботи: Харківський національний технічний університет сільського господарства імені Петра Василенка, Кафедра Економіки та маркетингу
Ключові слова: продукція молочного скотарства;якість продукції;показники якості;управління якістю;стандартизація;сертифікація;dairy products;product quality;quality indicators;quality management;standardization;certification
Дата публікації: 2021
Видавництво: Харків
Бібліографічний опис: Лєвенцова А. С. Управління якістю продукції молочного скотарства в сільськогосподарських підприємствах: кваліфікаційна робота першого (бакалаврського) рівня: спец. 051 Економіка; наук. кер. Ю. М. Кравченко; Харків, 2021. 78 с.
Короткий огляд (реферат): Молочна галузь є однією із традиційних галузей сільськогосподарського виробництва України, а результати її функціонування визначають розвиток багатьох галузей агропромислового комплексу. Тенденції, що відмічені у виробництві молока, впливають тісною мірою на соціально-економічний розвиток України в цілому, а якість продукції галузі молочного скотарства для кінцевих споживачів є важливою складовою продовольчої безпеки країни. Саме цими позиціями обумовлена актуальність обраної теми дипломної роботи щодо управління якістю на продукції молочного скотарства в сільськогосподарських підприємствах. Метою дипломної роботи є дослідження теоретичних та методичних питань управління якістю продукції молочного скотарства та особливостей розвитку молочного скотарства у сучасних умовах. Розробка пропозицій з вдосконалення управління якістю продукції молочного скотарства, визначення чинників, методичних підходів. У роботі автором було досліджено теоретико-методичні основи управління якістю продукції молочного скотарства. Вивчено сучасний стан якості продукції молочного скотарства в сільськогосподарських підприємствах України. Визначено показники, що характеризують якість продукції молочного скотарства. Запропоновано шляхи підвищення якості продукції молочного скотарства.
The dairy industry is one of the traditional branches of agricultural production in Ukraine, and the results of its operation determine the development of many branches of the agro-industrial complex. Trends in milk production have a close impact on the socio-economic development of Ukraine as a whole, and the quality of dairy products for end consumers is an important component of food security. It is these positions that determine the relevance of the chosen topic of the thesis on quality management of dairy products in agricultural enterprises.The purpose of the thesis is to study the theoretical and methodological issues of quality management of dairy products and features of dairy development in modern conditions. Development of proposals for improving the quality management of dairy products, identification of factors, methodological approaches. In this work, the author investigated the theoretical and methodological foundations of quality management of dairy products. The current state of quality of dairy products in agricultural enterprises of Ukraine is studied. Indicators characterizing the quality of dairy products are determined. Ways to improve the quality of dairy products are proposed.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8670
Розташовується у зібраннях:051 - "Економіка" (Бакалаври)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
aref_Leventsova.pdf
  Restricted Access
315.73 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії
Diploma_Leventsova.pdf
  Restricted Access
1.69 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.