Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8670
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorКравченко, Юлія Миколаївна-
dc.contributor.authorЛєвенцова, Анастасія Сергіївна-
dc.contributor.authorКравченко-
dc.date.accessioned2022-10-13T17:50:20Z-
dc.date.available2022-10-13T17:50:20Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationЛєвенцова А. С. Управління якістю продукції молочного скотарства в сільськогосподарських підприємствах: кваліфікаційна робота першого (бакалаврського) рівня: спец. 051 Економіка; наук. кер. Ю. М. Кравченко; Харків, 2021. 78 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8670-
dc.description.abstractМолочна галузь є однією із традиційних галузей сільськогосподарського виробництва України, а результати її функціонування визначають розвиток багатьох галузей агропромислового комплексу. Тенденції, що відмічені у виробництві молока, впливають тісною мірою на соціально-економічний розвиток України в цілому, а якість продукції галузі молочного скотарства для кінцевих споживачів є важливою складовою продовольчої безпеки країни. Саме цими позиціями обумовлена актуальність обраної теми дипломної роботи щодо управління якістю на продукції молочного скотарства в сільськогосподарських підприємствах. Метою дипломної роботи є дослідження теоретичних та методичних питань управління якістю продукції молочного скотарства та особливостей розвитку молочного скотарства у сучасних умовах. Розробка пропозицій з вдосконалення управління якістю продукції молочного скотарства, визначення чинників, методичних підходів. У роботі автором було досліджено теоретико-методичні основи управління якістю продукції молочного скотарства. Вивчено сучасний стан якості продукції молочного скотарства в сільськогосподарських підприємствах України. Визначено показники, що характеризують якість продукції молочного скотарства. Запропоновано шляхи підвищення якості продукції молочного скотарства.uk_UA
dc.description.abstractThe dairy industry is one of the traditional branches of agricultural production in Ukraine, and the results of its operation determine the development of many branches of the agro-industrial complex. Trends in milk production have a close impact on the socio-economic development of Ukraine as a whole, and the quality of dairy products for end consumers is an important component of food security. It is these positions that determine the relevance of the chosen topic of the thesis on quality management of dairy products in agricultural enterprises.The purpose of the thesis is to study the theoretical and methodological issues of quality management of dairy products and features of dairy development in modern conditions. Development of proposals for improving the quality management of dairy products, identification of factors, methodological approaches. In this work, the author investigated the theoretical and methodological foundations of quality management of dairy products. The current state of quality of dairy products in agricultural enterprises of Ukraine is studied. Indicators characterizing the quality of dairy products are determined. Ways to improve the quality of dairy products are proposed.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківuk_UA
dc.subjectпродукція молочного скотарстваuk_UA
dc.subjectякість продукціїuk_UA
dc.subjectпоказники якостіuk_UA
dc.subjectуправління якістюuk_UA
dc.subjectстандартизаціяuk_UA
dc.subjectсертифікаціяuk_UA
dc.subjectdairy productsuk_UA
dc.subjectproduct qualityuk_UA
dc.subjectquality indicatorsuk_UA
dc.subjectquality managementuk_UA
dc.subjectstandardizationuk_UA
dc.subjectcertificationuk_UA
dc.titleУправління якістю продукції молочного скотарства в сільськогосподарських підприємствахuk_UA
dc.title.alternativeQuality management of dairy products in agricultural enterprisesuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
dc.contributor.affiliationХарківський національний технічний університет сільського господарства імені Петра Василенка, Кафедра Економіки та маркетингу-
Appears in Collections:051 - "Економіка" (Бакалаври)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
aref_Leventsova.pdf
  Restricted Access
315.73 kBAdobe PDFView/Open Request a copy
Diploma_Leventsova.pdf
  Restricted Access
1.69 MBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.