Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/8591
Назва: | Ефективність виробництва м`яса ВРХ та напрями її підвищення в сільськогосподарських підприємствах |
Автори: | Таран, М. М. |
Науковий керівник : | Заїка, С. О. |
Дата публікації: | 2017 |
Видавництво: | ХНТУСГ |
Бібліографічний опис: | Таран М. М. Ефективність виробництва м`яса ВРХ та напрями її підвищення в сільськогосподарських підприємствах. Вісник студентського наукового товариства. 2017. Вип. 2. С. 129-131. |
Серія/номер: | Вісник студентського наукового товариства;Вип. 2 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8591 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 2 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Вісник СНТ_випуск 2_2017-129-131.pdf | 353.18 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.