Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/8591
Назва: Ефективність виробництва м`яса ВРХ та напрями її підвищення в сільськогосподарських підприємствах
Автори: Таран, М. М.
Науковий керівник : Заїка, С. О.
Дата публікації: 2017
Видавництво: ХНТУСГ
Бібліографічний опис: Таран М. М. Ефективність виробництва м`яса ВРХ та напрями її підвищення в сільськогосподарських підприємствах. Вісник студентського наукового товариства. 2017. Вип. 2. С. 129-131.
Серія/номер: Вісник студентського наукового товариства;Вип. 2
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8591
Розташовується у зібраннях:Випуск 2

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Вісник СНТ_випуск 2_2017-129-131.pdf353.18 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.