Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8591
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Заїка, С. О. | - |
dc.contributor.author | Таран, М. М. | - |
dc.date.accessioned | 2022-10-13T09:25:18Z | - |
dc.date.available | 2022-10-13T09:25:18Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.citation | Таран М. М. Ефективність виробництва м`яса ВРХ та напрями її підвищення в сільськогосподарських підприємствах. Вісник студентського наукового товариства. 2017. Вип. 2. С. 129-131. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8591 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | ХНТУСГ | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Вісник студентського наукового товариства;Вип. 2 | - |
dc.title | Ефективність виробництва м`яса ВРХ та напрями її підвищення в сільськогосподарських підприємствах | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 2 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Вісник СНТ_випуск 2_2017-129-131.pdf | 353.18 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.