Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8591
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorЗаїка, С. О.-
dc.contributor.authorТаран, М. М.-
dc.date.accessioned2022-10-13T09:25:18Z-
dc.date.available2022-10-13T09:25:18Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationТаран М. М. Ефективність виробництва м`яса ВРХ та напрями її підвищення в сільськогосподарських підприємствах. Вісник студентського наукового товариства. 2017. Вип. 2. С. 129-131.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8591-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХНТУСГuk_UA
dc.relation.ispartofseriesВісник студентського наукового товариства;Вип. 2-
dc.titleЕфективність виробництва м`яса ВРХ та напрями її підвищення в сільськогосподарських підприємствахuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 2

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Вісник СНТ_випуск 2_2017-129-131.pdf353.18 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.