Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8583
Назва: Управління якістю товарів
Автори: Одарченко, Андрій Миколайович
Одарченко, Дмитро Миколайович
Одарченко, Микола Семенович
Лісніченко, Олена Олександрівна
Черненко, Яна Миколаївна
Ключові слова: управління;якість;товари;якість товарів;управління якістю товарів
Дата публікації: 2018
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Одарченко А. М., Одарченко Д. М., Одарченко М. С., Лісніченко О. О., Черненко Я. М. Управління якістю товарів: навч. посібник. Х. : ХДУХТ, 2018. 270 с.
Короткий огляд (реферат): Посібник містить матеріали сучасного стану науки про управління якістю, а також практичні напрацювання вітчизняних підприємств із питань упровадження систем управління якістю. Розглянуто методологію управління якістю, статистичні інструменти й методи контролю, аналізу, управління, принципи розробки систем менеджменту якості на основі міжнародних стандартів ISO, їх сертифікацію, основи технічного регулювання, а також економічні аспекти, зокрема механізм впливу витрат на їх якість, аналіз показників браку та втрат від нього. Посібник рекомендовано для студентів закладів вищої освіти, які навчаються за спеціальностями «Товарознавство та комерційна діяльність», «Експертиза товарів і послуг», «Управління безпечністю та якістю товарів», «Організація оптової, роздрібної торгівлі та логістика», а також джля виробників продукції харчування, фахівців у сфері торгівлі та харчових технологій.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8583
Розташовується у зібраннях:Навчальні посібники

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Navch_posib_Upravlin_yakistyu_tovariv_2018.pdf1.86 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.