Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8583
Название: Управління якістю товарів
Авторы: Одарченко, Андрій Миколайович
Одарченко, Дмитро Миколайович
Одарченко, Микола Семенович
Лісніченко, Олена Олександрівна
Черненко, Яна Миколаївна
Ключевые слова: управління;якість;товари;якість товарів;управління якістю товарів
Дата публикации: 2018
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Одарченко А. М., Одарченко Д. М., Одарченко М. С., Лісніченко О. О., Черненко Я. М. Управління якістю товарів: навч. посібник. Х. : ХДУХТ, 2018. 270 с.
Краткий осмотр (реферат): Посібник містить матеріали сучасного стану науки про управління якістю, а також практичні напрацювання вітчизняних підприємств із питань упровадження систем управління якістю. Розглянуто методологію управління якістю, статистичні інструменти й методи контролю, аналізу, управління, принципи розробки систем менеджменту якості на основі міжнародних стандартів ISO, їх сертифікацію, основи технічного регулювання, а також економічні аспекти, зокрема механізм впливу витрат на їх якість, аналіз показників браку та втрат від нього. Посібник рекомендовано для студентів закладів вищої освіти, які навчаються за спеціальностями «Товарознавство та комерційна діяльність», «Експертиза товарів і послуг», «Управління безпечністю та якістю товарів», «Організація оптової, роздрібної торгівлі та логістика», а також джля виробників продукції харчування, фахівців у сфері торгівлі та харчових технологій.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8583
Располагается в коллекциях:Навчальні посібники

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Navch_posib_Upravlin_yakistyu_tovariv_2018.pdf1.86 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.