Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8583
Title: Управління якістю товарів
Authors: Одарченко, Андрій Миколайович
Одарченко, Дмитро Миколайович
Одарченко, Микола Семенович
Лісніченко, Олена Олександрівна
Черненко, Яна Миколаївна
Keywords: управління;якість;товари;якість товарів;управління якістю товарів
Issue Date: 2018
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Одарченко А. М., Одарченко Д. М., Одарченко М. С., Лісніченко О. О., Черненко Я. М. Управління якістю товарів: навч. посібник. Х. : ХДУХТ, 2018. 270 с.
Abstract: Посібник містить матеріали сучасного стану науки про управління якістю, а також практичні напрацювання вітчизняних підприємств із питань упровадження систем управління якістю. Розглянуто методологію управління якістю, статистичні інструменти й методи контролю, аналізу, управління, принципи розробки систем менеджменту якості на основі міжнародних стандартів ISO, їх сертифікацію, основи технічного регулювання, а також економічні аспекти, зокрема механізм впливу витрат на їх якість, аналіз показників браку та втрат від нього. Посібник рекомендовано для студентів закладів вищої освіти, які навчаються за спеціальностями «Товарознавство та комерційна діяльність», «Експертиза товарів і послуг», «Управління безпечністю та якістю товарів», «Організація оптової, роздрібної торгівлі та логістика», а також джля виробників продукції харчування, фахівців у сфері торгівлі та харчових технологій.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8583
Appears in Collections:Навчальні посібники

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Navch_posib_Upravlin_yakistyu_tovariv_2018.pdf1.86 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.