Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8435
Назва: Контроль безпечності товарів
Автори: Одарченко, Микола Семенович
Сподар, Катерина Вікторівна
Ключові слова: контроль;безпечність;товари;контроль безпечності товарів
Дата публікації: 2019
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Контроль безпечності товарів : методичні вказівки для самостійної роботи / укладачі М. С. Одарченко, К. В. Сподар. Х. : ХДУХТ, 2019. 13 с.
Короткий огляд (реферат): При вивченні дисципліни студенти повинні оволодіти необхідним рівнем компетентності, що дозволить їм приймати обґрунтовані рішення в різних сферах діяльності, пов’язаних з контролем безпечності товарів. На основі вищесказаного, були розроблені дані методичні вказівки, які допоможуть студентам правильно спланувати роботу, обирати свій темп і стиль навчання та здійснювати самоконтроль.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8435
Розташовується у зібраннях:Методичні вказівки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Samost_rob_met_vkaz_Kontrol_bezpechnosti_tovariv_2019.pdf306.36 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.