Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8404
Title: Кваліметрія
Authors: Одарченко, Дмитро Миколайович
Соколова, Євгенія Борисівна
Keywords: кваліметрія;методи оцінки якості
Issue Date: 2020
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Кваліметрія : методичні вказівки та завдання для практичних занять студентів / укладад. : Д. М. Одарченко, Є. Б. Соколова. Х. : ХДУХТ, 2020. 24 с.
Abstract: Кваліметрія це наука, яка об’єднує кількісні методи оцінки якості, які використовуються для обґрунтування рішень, прийнятих при управлінні якістю продукції та стандартизації. Кваліметричний аналіз вважається найоб’єктивнішим методом, за допомогою якого можна оцінити якість продукції. Методичні рекомендації сприяють опануванню коплексу вмінь, компетенцій та навичок майбутніх фахівців даної галузі.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8404
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Met_vkaz_KVALIMETRIYa_2020.pdf882 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.