Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/8404
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorОдарченко, Дмитро Миколайович-
dc.contributor.authorСоколова, Євгенія Борисівна-
dc.date.accessioned2022-10-11T16:54:55Z-
dc.date.available2022-10-11T16:54:55Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationКваліметрія : методичні вказівки та завдання для практичних занять студентів / укладад. : Д. М. Одарченко, Є. Б. Соколова. Х. : ХДУХТ, 2020. 24 с.-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8404-
dc.description.abstractКваліметрія це наука, яка об’єднує кількісні методи оцінки якості, які використовуються для обґрунтування рішень, прийнятих при управлінні якістю продукції та стандартизації. Кваліметричний аналіз вважається найоб’єктивнішим методом, за допомогою якого можна оцінити якість продукції. Методичні рекомендації сприяють опануванню коплексу вмінь, компетенцій та навичок майбутніх фахівців даної галузі.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectкваліметріяuk_UA
dc.subjectметоди оцінки якостіuk_UA
dc.titleКваліметріяuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Met_vkaz_KVALIMETRIYa_2020.pdf882 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.