Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8127
Название: Технологія молока та молочних продуктів
Авторы: Власенко, Володимир Васильович
Головко, Микола Павлович
Семко, Тетяна Василівна
Головко, Тетяна Миколаївна
Ключевые слова: технологія;молоко;молочні продукти
Дата публикации: 2018
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Власенко В. В., Головко М. П., Семко Т. В., Головко Т. М. Технологія молока та молочних продуктів : навчальний посібник. Харків : ХДУХТ, 2018. 202 с.
Краткий осмотр (реферат): Розглянуто вимоги до молочної сировини, механічне та теплове обробляння, санітарна обробка обладнання і тари, представлено матеріальний баланс і нормалізація у виробництві молочних продуктів, напрями розвитку виробництва і застосування різних видів пакувальних матеріалів. Викладено традиційні технології виробництва молочних продуктів. Наведено словник термінів та визначень понять, що використовуються у молочній промисловості, та апаратурно-технічні схеми виробництва молочних продуктів. Призначено для використання у навчальному процесі підготовки інженерів-технологів за напрямом підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія», а також може бути корисно для аспірантів, викладачів закладів вищої освіти та спеціалістів молочної промисловості.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8127
Располагается в коллекциях:Навчальні посібники

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Навчал._посiбник_Технологiя_молока_та_мол._прод._2018.pdf2.92 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.