Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8127
Title: Технологія молока та молочних продуктів
Authors: Власенко, Володимир Васильович
Головко, Микола Павлович
Семко, Тетяна Василівна
Головко, Тетяна Миколаївна
Keywords: технологія;молоко;молочні продукти
Issue Date: 2018
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Власенко В. В., Головко М. П., Семко Т. В., Головко Т. М. Технологія молока та молочних продуктів : навчальний посібник. Харків : ХДУХТ, 2018. 202 с.
Abstract: Розглянуто вимоги до молочної сировини, механічне та теплове обробляння, санітарна обробка обладнання і тари, представлено матеріальний баланс і нормалізація у виробництві молочних продуктів, напрями розвитку виробництва і застосування різних видів пакувальних матеріалів. Викладено традиційні технології виробництва молочних продуктів. Наведено словник термінів та визначень понять, що використовуються у молочній промисловості, та апаратурно-технічні схеми виробництва молочних продуктів. Призначено для використання у навчальному процесі підготовки інженерів-технологів за напрямом підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія», а також може бути корисно для аспірантів, викладачів закладів вищої освіти та спеціалістів молочної промисловості.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8127
Appears in Collections:Навчальні посібники



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.