Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7971
Назва: Technology of thermostable and frozen fillings with using dairy raw materials and sesame seeds concentrate
Автори: Pertsevoy, F.V.
Gurskyi, P.V.
Ladyka, V.I.
Shylman, L.Z.
Simakova, I.V.
Yanchyk, M.V.
Lubenko, G.D.
Obozna, M.V.
Garntsarek, B.Ch.
Ключові слова: production of thermostable dairy;restaurant industry;schemes;tables;sesame seeds concentrate
Дата публікації: 2020
Видавництво: Saratov
Бібліографічний опис: Technology of thermostable and frozen fillings with using dairy raw materials and sesame seeds concentrate: monograph / Edited by Pertsevoy F.V., Gursky P.V. Saratov, 2020. 111 p.
Короткий огляд (реферат): The monograph contains concentrated and systematic scientific information on the use of dairy raw materials and sesame seeds concentrate for the production of thermostable dairy containing fillings in the restaurant industry, represented by text form, technological calculations, drawings, schemes, tables and is intended for teachers, postgraduate students, students engaged in scientific work.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7971
ISBN: 978-5-6044617-9-2
Розташовується у зібраннях:Монографії

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Technology of thermostable and frozen fillings_monograph_2020.pdf3.31 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.