Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7971
Назва: | Technology of thermostable and frozen fillings with using dairy raw materials and sesame seeds concentrate |
Автори: | Pertsevoy, F.V. Gurskyi, P.V. Ladyka, V.I. Shylman, L.Z. Simakova, I.V. Yanchyk, M.V. Lubenko, G.D. Obozna, M.V. Garntsarek, B.Ch. |
Ключові слова: | production of thermostable dairy;restaurant industry;schemes;tables;sesame seeds concentrate |
Дата публікації: | 2020 |
Видавництво: | Saratov |
Бібліографічний опис: | Technology of thermostable and frozen fillings with using dairy raw materials and sesame seeds concentrate: monograph / Edited by Pertsevoy F.V., Gursky P.V. Saratov, 2020. 111 p. |
Короткий огляд (реферат): | The monograph contains concentrated and systematic scientific information on the use of dairy raw materials and sesame seeds concentrate for the production of thermostable dairy containing fillings in the restaurant industry, represented by text form, technological calculations, drawings, schemes, tables and is intended for teachers, postgraduate students, students engaged in scientific work. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7971 |
ISBN: | 978-5-6044617-9-2 |
Розташовується у зібраннях: | Монографії |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Technology of thermostable and frozen fillings_monograph_2020.pdf | 3.31 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.