Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7961
Назва: Технологічні розрахунки та звітність у галузі
Автори: Артамонова, Майя Володимирівна
Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна
Шматченко, Наталя Василівна
Ключові слова: борошно;тісто;сировина;рецептури;хліб;кондитерські вироби
Дата публікації: 2019
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Артамонова М. В., Шидакова-Каменюка О. Г., Шматченко Н. В. Технологічні розрахунки та звітність у галузі: лабораторний практикум для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» спеціалізації «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів» ступеня вищої освіти бакалавр. Харків: ХДУХТ, 2019. 134 с.
Короткий огляд (реферат): В організації та управлінні виробничим процесом на підприємствах хлібопекарської, кондитерської, макаронної або харчоконцентратної промисловостей важливе місце посідає знання технології виготовлення продукції галузі, вміння приймати конкретні рішення, пов’язані з вирішенням ситуаційних проблем на підприємстві. Здатність грамотно оперувати технологічними розрахунками сприяє раціональному проведенню технологічного процесу, забезпеченню економічної ефективності виробництва. Технологічні розрахунки необхідні під час визначення витрат сировини, для розрахунку виробничих рецептур, визначенні втрат і затрат у технологічному процесі, при встановленні виходу продукції, в технохімічному контролі виробництва. Метою практичних занять з дисципліни «Технологічні срозрахунки та звітність у галузі» є засвоєння студентами основних правил, набуття навичок виконання технологічних розрахунків для хлібопекарського, кондитерського, макаронного або харчоконцентратного виробництв, отримання певної ерудицiї в питаннях, пов’язаних з вирішенням ситуаційних проблем, що виникають на виробництві.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7961
Розташовується у зібраннях:Практикуми

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
LP_rozrakhunky_ zvitnist_19.pdf4.02 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.