Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7961
Название: Технологічні розрахунки та звітність у галузі
Авторы: Артамонова, Майя Володимирівна
Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна
Шматченко, Наталя Василівна
Ключевые слова: борошно;тісто;сировина;рецептури;хліб;кондитерські вироби
Дата публикации: 2019
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Артамонова М. В., Шидакова-Каменюка О. Г., Шматченко Н. В. Технологічні розрахунки та звітність у галузі: лабораторний практикум для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» спеціалізації «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів» ступеня вищої освіти бакалавр. Харків: ХДУХТ, 2019. 134 с.
Краткий осмотр (реферат): В організації та управлінні виробничим процесом на підприємствах хлібопекарської, кондитерської, макаронної або харчоконцентратної промисловостей важливе місце посідає знання технології виготовлення продукції галузі, вміння приймати конкретні рішення, пов’язані з вирішенням ситуаційних проблем на підприємстві. Здатність грамотно оперувати технологічними розрахунками сприяє раціональному проведенню технологічного процесу, забезпеченню економічної ефективності виробництва. Технологічні розрахунки необхідні під час визначення витрат сировини, для розрахунку виробничих рецептур, визначенні втрат і затрат у технологічному процесі, при встановленні виходу продукції, в технохімічному контролі виробництва. Метою практичних занять з дисципліни «Технологічні срозрахунки та звітність у галузі» є засвоєння студентами основних правил, набуття навичок виконання технологічних розрахунків для хлібопекарського, кондитерського, макаронного або харчоконцентратного виробництв, отримання певної ерудицiї в питаннях, пов’язаних з вирішенням ситуаційних проблем, що виникають на виробництві.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7961
Располагается в коллекциях:Практикуми

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
LP_rozrakhunky_ zvitnist_19.pdf4.02 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.